Na shkruaniNe ju pergjigjemi

Na shkruani!

Email dhe te dhenat tuaja nuk jane publike*

Mund te na shkruani ne adresen tone te emailit ose ne nr tone te telefonit....

  • Adresa: QSUT “Nene Tereza”, Sherbimi Infektiv Rr. Dibres, N 372, Tirane
  • Phone +355 69 93 59 065
  • Email info@shshi.al